Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

TaitoEP & Rustoopuori Shop tutuksi

18.2.2017


Saimme Sobloggaajina jokin aika sitten kutsun kivaan käsityöiltaan TaitoEP:n kauniisiin tiloihin vanhaan Kaarakan taloon Seinäjoelle. TaitoEP on siis Etelä-Pohjanmaan käsityöperinteitä vaaliva yritys, joka järjestää mielenkiintoisia kursseja, tapahtumia sekä pitää mm. tätä Rustoopuori-käsityöputiikkia Seinäjoella. Jos siis etsit lapselle tai itsellesi mielekästä käsityöharrastusta, niin kannattaa tutustua heidän kurssitarjontaan. Mekin pääsimme blogi-illassa näpertämään itsellemme nämä nyöriamppelit, joiden DIY-materiaalipaketteja voi ostaa myös heidän nettikaupastaan.


Rustoopuori Shopista löytyy paljon lankoja, käsityötarvikkeita sekä uniikkia Etelä-Pohjalaista Designia kodinsisustukseen ja lahjaksi, kuten näitä ihania Fiia Harju-Säntin suunnittelemia puisia Flikat-maatuskoja. Kauempaakin kaupunkiin vierailevien kannattaa käväistä Rustoopuori Shopissa ihastelemassa uniikkeja käsin valmistettuja Etelä-Pohjalaisia tuotteita. 


Saimme illan aikana myös toisen käsityöaiheisen toimeksiannon kotiin valmistettavaksi, mistä kerron myöhemmin lisää. Nämä toistaiseksi salaisuutena pysyvät valmistamamme tuotteet tulevat ensi kesänä näytille Farmari-tapahtumaan, joka siis järjestetään tänä vuonna Seinäjoella 14.-17.6.2017. Tapahtuma oli viimeksi Seinäjoella vuonna 2013 ja kävijöitä oli tuolloin yli 100 000. Tapahtuma on suosittu koko perheen keskuudessa, sillä Farmarissa on paljon nähtävää vauvasta vaariin: kädentaitoa, kotieläimiä, lähiruokatori, konekenttä, nostalgiakoneita, torialue ja paljon muuta. Itse olen jo innoissani, että pääsemme ensi kesänä perheen voimin ensimmäistä kertaa osallistumaan tapahtumaan, sillä olen innokas lähiruoan kannattaja ja käsityöharrastaja. Tapahtuma on kattava näyteikkuna suomalaiseen maatalouteen ja maaseutuun - tervetuloa ensi kesänä siis Seinäjoelle!


Love,
Miia


*yhteistyössä TaitoEP ja Farmari

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ole hyvä kommentistani =)

miia saukko kirjoitti...

Moikkamoi!

Proudly designed by Mlekoshi playground