Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

THE LIGHT BETWEEN OCEANS

5.3.2017Muistatteko vielä kun vuonna 2014 vinkkasin teille täällä ihanasta kirjasta nimeltä Valo valtameren yllä? kirja on ollut yksi parhaista ja mieleenpainuvimmista lukuelämyksistäni, joka raastoi sydäntäni sen inhimillisellä kauneudella sekä elämän yllätyksellisyydellä ja moniselitteisyydellä. Kirjan päähenkilöihin on helppo samaistua ja muistan kovasti liikuttuneeni heidän kohtaloistaan. Tämä on ennen kaikkea kaunis rakkaustarina. Eilen katsoimme mieheni kanssa kirjaan pohjautuvan elokuvan, joka on ilmestynyt viime vuonna ja kuvattu Australiassa/Uudessa-Seelannissa. Se oli myös todella kauniisti tehty ja puhutteleva elokuva, joka teki kirjalle kunniaa. Toki olin iloinen, että olin ensin lukenut kirjan, jossa tapahtumat on kerrottu monipuolisemmin. Suosittelen lämmöllä sekä kirjaa, elokuvaa että sen soundtrackia! Olen vieläkin ihan tarinan lumoissa ja kuuntelen nyt leffan musiikkia spotifysta. Tänään meinaan katsoa elokuvan uudelleen....<3 :)


Tässä leffan traileri:Varautukaa nenäliinoihin!
Miia4 kommenttia:

mäkisen kauppa kirjoitti...

Kiitos vinkistä. Luin aikoinaan kirjan kun suosittelit ja oli todella lukemisen arvoinen. Täytyypä etsiä käsiin tämä elokuva.

Katja - Tässä ja Nyt kirjoitti...

Just eilen mietin tätä leffaa, että vuokraanko. Kiitos siis rohkaisusta sinne suuntaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Oli pakko tulla kiittämään tästä vinkistä, luettuani tämän blogisi tekstin kipaisin kiireen vilkkaa kirjastosta kysymään tätä kirjaa ja sattui onneksi löytymään :) Luin kirjan viikonloppuna alusta loppuun ja oli kyllä huikean hyvä kirja. En voinut vain jättää kesken. Todella kaunis ja riipaiseva tarina. Leffan aion katsoa ensi viikonloppuna. Kiitos vinkistä, ja vinkkejä otetaan lisää! En todellakaan ole lukutoukka kun aika ei yksinkertaisesti riitä, mutta on nautinto aina kun löytää hyvän kirjan jossa mielenkiinto säilyy alusta loppuun.

Helena kirjoitti...

Kiitos leffavinkistä, täytyypä vuokrata se heti sopivan paikan tullen! :) Lukuvinkkisi ovat myös olleet kovasti mieleen. Olen lukenut useamman kirjan vinkistäsi ja todennut kirjamakumme osuvan yksiin. Ovat siis jatkossakin kovasti tervetulleita! :) Helena

Proudly designed by Mlekoshi playground