Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

VIHERKASVIVILLITYS

11.3.2017

Näin keväisin iskee jo alustava puutarhainnostus yleensä viherkasvivillityksenä. Löysin vuosi sitten kirpparilta tämän ihanan vanhan rottinkisen kukkapöydän vain 15€:lla. Se löysi heti paikkansa meidän keittiön ja olohuoneen väliseltä seinältä pikkuikkunan alta. Tuohon kukkapöytään onkin jostain kumman syystä nyt kertynyt jo aika paljon viherkasveja....jopa tänään löysin kauppareissulla taas yhden kokoelmaani lisää, joka ei näy vielä näissä kuvissa. Mun ehdoton lemppari on tuo Minimanista löytynyt Japanin palmu, joka tuo ihan eksoottiset maisemat mieleen. Sitten toki tykkään kaktuksistani. Niitähän ei voi olla koskaan liikaa, mutta ne on onneksi halpoja iloja! :)


Pakko oli ottaa kuva myös mun onnistuneesta letistä, jonka tein siis tosi nopsaa yks aamu viime viikolla töihin. Tuntui kivalta, kun eräs oppilaistani kysyi, että olenko menossa juhliin, kun on niin hieno kampaus. Kummasti siis tuo kaunis huomio ja pieni panostus tukkaan piristi päivää...pitäisi tehdä näitä lettejä useamminkin, mutta aina on mukamas niin kiire aamulla! :)
Niin ja vinkki, tuo alakuvan kiva lasinen purkki on just sopiva ruukuksi ja maksaa nettikaupassamme vain 2,70€.


Laitoin myös meidän kuistille ikkunoiden eteen roikkumaan viherkasvit amppeleihin. Ne korvasivat kivasti joulutähdet, jotka oli haikea riisua pois. Tämä ruskeanyörinen amppeli on äitini tekemä kirppislöytö, joka on niin superhieno, että se oli pakko saada meille. Ihan mun tyylinen! :)Tämä toinen kuistille laittamani keraaminen amppeliruukku on Bloomingvillen kevään uutuus ja se löytyy nettikaupastamme. Se on myös tosi ihana ruukku kauniilla krakeloituneella lasipinnoitteella ja kuvioinnilla puuhelmineen. Väri on harmaansininen. Jos etsit kaunista amppeliruukkua kevääseen, niin tästä se ei paljoa parane.Nyt on niin kiva vuodenaika laittaa kotia, kun valoa tulvii joka tuutista. Vastapainoksi sitten muistetaan nauttia ulkoilusta ja näistä kauniista aurinkoisista päivistä vaikka hiihtoladulla!

Miia
Ei kommentteja:

Proudly designed by Mlekoshi playground