Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SYDÄMEN ASIALLA

21.6.2017


 

Mulla on kerrottavana ihania uutisia. Olen jo vuoden puuhastellut kulisseissa tätä projektia ja nyt tyynynpäälliset ovat tulleet minulle Intiasta ja sain laitettua ne juuri nettikauppaani. Eli mistä on kyse? Yritykseni Niittylä Home on löytänyt luotettavan yhteistyökumppanin edistämään tärkeää humanitääristä työtä Intian kastittomien naisten ja lasten auttamiseksi!
Yhdessä PromiseBags-ompelimon ja suomalaisen yhdistyksen kanssa suunnittelimme kesäisen kukkatyynymalliston, jonka liikevoitto lähetetään lyhentämättömänä Intiaan kastittomien naisten työllistämiseksi. Eli yritykseni ei ota tästä myynnistä penniäkään itselleen, vaan tämä on täydellä sydämellä antamista takaisin niille, jotka sitä eniten tarvitsevat.
PROMISE BAGS- OMPELIMON KORISTETYYNYNPÄÄLLISTEN OSTAMINEN ON SIIS 100% HUMANITÄÄRINEN TEKO!
Hankkiessasi kauttamme näitä tyynynpäällisiä olet tukemassa intialaisten kastittomien naisten työllistymistä, taloudellista riippumattomuutta ja tasa-arvoa. Ompelijamme olivat kastijärjestelmän loukuttamia, syrjittyjä, köyhyyden kierteeseen ja toivottomuuteen painettuja. PromiseBags -ompelimon tuotteilla on elämää muuttava vaikutus myös tuotteita valmistavien naisten lapsille. Työllistetty äiti kykenee ruokkimaan ja kouluttamaan lapsensa eikä joudu viemään lapsiaan lastenkoteihin ravinnon toivossa. Naisten työllistämisen tavoitteena onkin ennaltaehkäistä heidän lastensa ja erityisesti heidän tyttäriensä tulevaisuus niiltä haasteilta, joita heidän äitinsä ovat kohdanneet lapsena. Kaikki PromiseBags -ompelimon työntekijät ovat joutuneet perheidensä lohduttoman köyhyyden vuoksi naitetuiksi alaikäisenä ja lähetetyiksi aviomiehen kotiin asumaan. Heidän peruskoulutuksensa on sen myötä jäänyt kesken 5-8 luokilla. PromiseBags -työn myötä työllistämme myös lapsettomia, jo vuosia naimisissa olleita naisia, tukien heitä sosiaalisen paineen edessä.
Löydät kauniit ja laadukkaasti tehdyt 100% canvas-puuvillaiset tyynynpäälliset ja osto-ohjeet täältä: https://niittylahome.com/
Kiitos panoksestasi tärkeälle työlle. Ostamalla annat konkreettisesti monille kastittomille naisille ja perheille lupauksen paremmasta tulevaisuudesta. Toivomme kukkivien tyynyjen tuovan kesän niin kotiisi kuin sydämeesi! 


Sydämen asialla,
Miia

Ei kommentteja:

Proudly designed by Mlekoshi playground