Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kirppisralli Alajärvi 2017

6.7.2017

Nämä tuotteet tulossa myyntiin kohteeseen nro 42.
Kuvan ottanut Jaana Koivukoski juttuun Torstai-lehdessä, jonka voit lukea TÄÄLLÄ.

Olen ystäväni Roosan kanssa järjestämässä kotikaupungissani Alajärvellä kivaa Kirppisralli-kesätapahtumaa lauantaina 15.7. Se on eka kerta kun vastaavaa tapahtumaa järjestetään näillä lakeuksilla ja me ollaan tosi innoissaan tapahtuman saamasta positiivisesta vastaanotosta. 


Huom, klikkaamalla karttaa ja kohdelistausta voit tulostaa ne myös tästä!

Kirppisrallissa on yli 100 myyjää 50:ssä myyntipisteessä, jotka on merkitty karttaan. Reitin pituus on n. 70 km ja se kiertää kauniissa järvimaisemissa. Tämä on siis loistava mahdollisuus tutustua Alajärven ihastuttaviin pikkukyliin ja tehdä samalla löytöjä landelta! Kohteista löytyy kirppistavaran lisäksi myös muuta oheistoimintaa kuten poniratsastusta, kasvomaalausta, nostalgia-näyttelyä, kahvilatoimintaa ja jopa nuoruuden lähde. Samalla reissulla voit käydä myös ostamassa alueen lähiruokatiloilta mm. highlander-lihaa Koskenvarrelta, Korkea-aholta marjoja (mikäli kypsyneet), tuoreita leivonnaisia, laadukkaita viinejä Punaisen Tuvan viinitilalta jne. Hyviä löytöjä löytyy antiikin ja keräilyastioidenkin ystäville (katso mm. kohteet 1, 15, 31, 42, 47) sekä miesten makuun monenlaisia menopelejä kuten skoottereita, pakettiauto, moottorikelkka, mönkkäreitä, pyöriä jne. Kannattaa seurata tapahtumaa facebookissa TÄÄLLÄ, missä myyjät jakavat ennakkoon kuvia tuotteistaan ja sieltä voit myös tulostaa tapahtuman reittikartan kohdekuvauksineen!

Tervetuloa yllättymään ja tekemään hyviä löytöjä Alajärvelle 15.7. lauantaina säistä riippumatta! :)

P.S. Kiitos jos voit käydä pikaisesti myös peukuttamassa tapahtumaamme Radio Novan ja Helenin kaupunkienergiaa stipendikisassa TÄÄLLÄ.

Kierrätys on kivaa! 
Miia4 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Luimmekin teidän kirppisrallista mummulassa lehdestä. Onpa kyllä kiva keksintö! Saatamme tulla miehen kanssa kahdestaan kiertelemään ja tekemään löytöjä, kun lapset ovat tuolloin toisessa mummulassa hoidossa. Toivottavasti kauppa käy hyvin! :)

Miia kirjoitti...

Juu ja vielä kun saisimme aurinkoisen päivän! Tervetuloa Maria! :)

Hanna kirjoitti...

Harmi, kun olen tuolloin töissä, olisin ilman muuta muuten lähtenyt käymään vanhassa kotikaupungissa! Onnistunutta ja aurinkoista päivää toivottelen teille!

Maiju / Lempipäiväni tänään kirjoitti...

Toi on kyllä mainio tapahtuma, toivotaan että sää suosii ja väki lähtee liikkeelle. Pitääpä katsoa jos itsekin suuntaisin volkkarin keulan Alajärveä kohti (olen kotoisin Soinista, joten tuttuja seutuja, nyt asutaan Nurmossa). Ekaa kertaa eksyin blogiisi, pitääpä tutustua ajan kanssa! 😊

Proudly designed by Mlekoshi playground