Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terassin uusi ilme

13.8.2017

Tänä kesänä olemme saaneet paljon taas rakennusprojektia ja pihatöitä eteenpäin, kun olemme viettäneet enemmän aikaa kotona. Kirppisralli-tapahtuman suunnittelu on toki vienyt paljon aikaa lomastani, mutta mies on sitten ahertanut sitäkin enemmän kottikärryjen, multakuormien ja pihakivetysten parissa. Alkukesästä öljysin terassimme harmaaksi, mikä muutti paljon terassin ilmettä. Se sopii kyllä hyvin kivijalan vaaleanharmaaseen rapin sävyyn. Viime syksynä ostimme 2. luokan pihalaattoja, joissa oli vähän pintavaurioita, mutta se ei meitä haitannut, sillä halusimmekin kivetyksestä antiikkilaattatyylisen. Antiikkilaatat ovat kamalan kalliita, joten hyvä säästöidea on ostaa 2. luokan peruslaattaa, jossa on rustiikkinen ilme! :) Terassi sai siis laatoista hyvän jatkeen nurmikolle. Mieheni sai myös juuri valmiiksi isoimman projektinsa, eli kivijalan vierustan kiertämisen talon ja tallin ympäri. Kiersimme rakennukset Luja Betonin reunakivillä ja väliin laitoimme harmaata soraa. Nyt on kiva ottaa syksyä vastaan terassilla tunnelmoiden, kun isoimmat pakolliset pihatyöt on tehtynä. Josko sitten ensi kesänä olisi kauan odotettujen istutusaltaiden vuoro etupihalle! <3 Etupihan projekteista kerronkin myöhemmin lisää, mutta nyt ne on vielä vaiheessa. 

Hyvää syksyn alkua ja rauhallista paluuta arkeen!
Miia
7 kommenttia:

Aikku kirjoitti...

Tuo harmaasävy on nätti terassilla.Mua harmittaa,kun ostin Prismasta edullista harmajaa puuöljyä,niin eipä ole kestänyt tuolla pihalla terassilla.

Hennap kirjoitti...

Hei!

Mistä löysitte laattaa 2-laatuisena?

Miia kirjoitti...

Laitista Lapualta.

Miia kirjoitti...

Juu itsekin mietin että olisi voinut säästää halvemmalla markettiöljyllä mut ehkä sit ihan hyvä et laitettiin vähän kalliimpaa, jos se kestäis pidempään.

piia rautiola kirjoitti...

Heippa! Hienolta näyttää!! Oisitko laittanu muutaman kuvan kauempaa otettuna?

piia rautiola kirjoitti...

Heippa! Hienolta näyttää!! Oisitko laittanu muutaman kuvan kauempaa otettuna?

Sari ryytimaalla kirjoitti...

Ihastuttava terassi teillä. Onko tuo riippukeinu itse tehty tai teetetty? Haaveilen joskus voivani keinua tuollaisessa :D

Proudly designed by Mlekoshi playground