Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

OUR ENTRANCE

8.9.2017Meidän sisääntulo on nyt puettu syysasuunsa. Hankin Helsingistä asti Lechuzan laadukkaat altakasteluruukut, jotka voivat olla ulkona vuoden ympäri ja kestävät isältä pojalle. Näiden ruukkujen kanssa kukkien hoidon pitäisi olla helppoa ja huoletonta. Lechuzan mallistossa on myös näyttäviä korkeakiiltoisia valkoisia ruukkuja niin pyöreänä kuin neliönä, mutta valitsin tähän sisääntuloomme mattapintaiset graniitinharmaat ruukut. Oli kyllä vaikea päättää väriä, mutta olen tyytyväinen! Kesällä laitan näihin ruukkuihin sitten joko yrttejä tai kesäkukkia, mutta nyt syksyksi istutin callunoita ja koristekaaleja. Mitä sinä muuten istuttaisit altakasteluruukkuun?

Oven eteen laitoin kauniin ruosteenpunaisen House Doctorin uutuuskynnysmaton, joka on valmistettu hampusta ja sitä löytyy nyt nettikaupastani. Sen lämmin väri on täydellinen syksyyn!

* * *

Our entrance has got its autumn look, some callunas and cabbages. I invested on good quality Lechuza self-watering planters that can be outside all year round. They should be the most care-free planters ever that will last time. That's why many companies use them as well. I went all the way to Helsinki to get them. I chose grey but their collection also has really nice white ones both in round and square. It was hard to pick the colour but I'm happy with matt grey. Love them already!

The new pretty burnt henna hemp rug is from my webshop. I love its warm autumn colour!Ei kommentteja:

Proudly designed by Mlekoshi playground