Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Uusi tuttavuus: SIR KOLKE FINLAND

28.9.2017


Habitaresta jäi erityisesti mieleeni tämä eteläpohjanmaalta lähtöisin oleva nuori yrittäjä Siiri ja hänen uusi brändi Sir Kolke Finland. Sir Kolke edusti itseään messuilla kauniin pelkistetysti ja laadukkaista materiaaleista valmistetuilla, suomalaisia perinteitä vaalivilla käsityötuotteilla.


Ihastuin heidän mallistonsa erittäin pehmoiseen ja ylelliseen, 100% suomalaisesta lampaanvillasta kudottuun Villi-torkkupeittoon. Myös heidän pärekorit ja perinteiset Kapiot-pellavapyyhkeet saivat minut huokailemaan ihastuksesta. Ihanaa, että joku on hoksannut tuoda markkinoille vanhoja suomalaisia kädentaitoja ja perinteitä! Nyt ei siis tarvitse harmitella, jos mummon arvokkaat kapiot eivät ole päätyneet sinulle asti, kun niitä saa uutenakin perinteisin menetelmin valmistettuna. :)Lämmöllä toivotan uudelle yrittäjälle onnea ja menestystä,
Miia


***

May I introduce this new Finnish lifestylebrand called Sir Kolke? They have a beautiful collection of timeless, pure and simple items for home interiors. All of them are made in Finland from the purest materials and with a sense of traditions.Ei kommentteja:

Proudly designed by Mlekoshi playground