Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mailegin joulu-uutta

7.11.2017


Joskus nettikauppani alkuaikoina kun innoissani postasin kaikista ihanista sisustustuotteista, niin sain teiltä lukijoilta palautetta, että toivottavasti blogistani ei tule pelkkää markkinointikanavaa kauppani tuotteille. Se oli ihan tärkeä huomio, mutta olen tässä vuosien varrella huomannut sen, että on turha pelko, että blogi jämähtäisi vain yhden teeman ympärille, sillä blogi kulkee elämän mukana ja elämäntilanteet sekä intressit muuttuvat koko ajan. Toki toiset bloggarit ovat tietoisesti rajanneet bloginsa esim ruoka- tai käsityöblogiksi, mutta jotka tuntevat mut, niin ymmärtävät että mulle se ei onnistuisi, kun haluan tehdä niin monia juttuja....ja mieluiten yhtäaikaa! ;D No kuitenkin olen vähän varovasti koittanut täällä enää huudella Niittylä Homen uutuuksista, mutta pakko näitä Mailegin ihania joulu-uutuuksia on vähän hehkuttaa teillekin. Ne vaan on niin söpöjä vuodesta toiseen!

Btw, jos tykkäät Niittylä Homesta ja haluat seurata kauppani kehitystä ja tuotetarjontaa, niin suosittelen seuraamaan Niittylä Homea sen omassa facessa tai instassa. En ole koskaan markkinoinut yritystäni muualla kuin somessa (ja sielläkin melko varovasti), joten tietoisuus Niittylä Homesta leviää vähitellen. Kaupasta saa siis kertoa kavereille! :) Uskon siihen, että pitkäkestoinen hyvä työ ja asiakaspalvelu kantaa ajallaan hedelmää. Mihinkäs tässä on kiire! :)

Mailegilta on tullut meille suomalaisille kuin 100-vuotislahjana ihana metallinen suomenlippuriipus. Nyt jos koskaan on paras vuosi koristaa kuusta näillä kauniilla Suomen lipuilla! Kortit ja kuusiservetit ovat kuvankauniita, kuten myös tuo metallisessa matkalaukussa oleva lippugarland. Garlandissa on nyt ihastuttava pitsinauha, mikä on mielestäni nätimpi kuin aiempina vuosina. Pikkusomaa ja ajatonta kodin ja kuusen koristeeksi! <3Kaikki kuvien tuotteet löytyvät Niittylä Homesta (tuotteita saatavilla rajoitetusti). Seinäjoen alueella asuvat voivat ostaa/noutaa näitä myös varastoltamme Studio Weissin tiloista Pohjasta. Kannattaa piipahtaa siellä ihastelemassa....saatat yllättyä mitä kaikkea kivaa sieltä löytyykään! :)

Hyviä jouluvalmisteluja!
t.
Miia - jouluihminen


2 kommenttia:

Päden paja kirjoitti...

Kivoja tuotteita kaikki:) nuo tonttu kortit oli kyllä suloisia♥ pitääkin tutustua paremmin! Mukavaa marraskuuta:)

Anonyymi kirjoitti...

Minusta on kiva, että laitat uutuksista kuvia tai maininnan alennuksista myös tänne blogiisi... Jos ei ole ehtinyt hetkeen kurkata kauppaasi, saa siten kuitenkin tiedon siellä meneillään olevista jutuista! Me like! <3

Helena

Proudly designed by Mlekoshi playground