Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kevätkuulumisia

16.4.2018


Ajattelinpa tulla moikkaamaan teitä pitkästä aikaa....nyt on taas iloinen mieli ja virtaa moneen, kun olen päässyt voiton puolelle sitkeästä kevätflunssasta. Päivittelen sitäkin ahkerammin instassa, kun se vaan on niin helppoa, joten tervetuloa seuraamaan @niittylanlapset tiliäni, jos kiinnostaa. :) Tähän postaukseen kokosin kuvia puhelimeltani, joista tämä selfie on tuorein tältä päivältä. Erityisen hyvä mieli tulee pienistä arjen piristävistä asioista, kuten sulasta asfaltista, uusista keväisistä sukkiksista ja hyvästä olosta.

Lupasin kertoa vähän mun "rullaus"kokemuksesta, joten nyt kun olen ahkerasti rullannut naamaani Ame Puren rollerilla jo kahden kuukauden ajan, niin piikit iholla ovat tulleet tutuiksi. Tein siis aiheesta postauksen aiemmin keväällä ja voit tsekata sen TÄÄLLÄ. Kuten tämän päivän selfiestä vähän näkyy, niin ei se mun ihoa ainakaan pilannut ole, vaan päinvastoin. Kuvaa ei ole editoitu mitenkään eikä ihoani ole meikattu. Kyllähän 35+-vuotiaalla ihollani on vielä ryppyjä, mutta silti ihoni voi nyt paljon paremmin kuin koskaan ennen. Ihan oikeesti! Rullaus 4 kertaa viikossa käy kyllä työstä ja aina sitä ei jaksaisi tehdä, mutta on se kyllä vaivan arvoista, jos peilistä kurkkaa sen jälkeen eläväisempi ja nuorekkaampi naama! ;) Mun kasvojen iho on selvästi kiristynyt ja tuntuu hengittävämmältä ja kyllä voin sanoa, että ne pahimmat otsajuonteetkin on tasottuneet. Eli voin ihan suositella rolleria mikäli et ole kipukynnyksen suhteen todella herkkä. Jos pystyt esim. epiloimaan sääriä niin pystyt myös rullailla naamaa. Ainut kauneushuoleni tällä hetkellä on se, että kun rullani menee vanhaksi tai en voi sitä enää käyttää, niin mitä sitten...palaakohan ihoni taas veltoksi ja väsyneeksi? ;D No sen näkee sitten tai sit pitää rullailla hautaan asti, jos näkee sen itselleen tärkeäksi! :)


Harvoin tulee blogiin kuvattua kirppislöytöjä, kun ei siitä muut hyödy ja ei tunnu kivalta lällätellä semmosilla asioilla, joita muut ei voi myös hankkia. Mut tää vanha taulu on vaan niin ihana ja mun yksi suosikkiesineistä kodissamme, joten nyt päätin kuvata sen. Taulussa on rukoileva tai haaveileva nunna ja sen värimaailma on synkän viktoriaaninen. Tuo kuva jotenkin niin puhuttelee mua!


Eikö olekin tosi säteilevät ja keväiset nää sinapin sävyiset kolibrilintusukkikset, jotka on helsinkiläisen Mary a. jalava merkin? Sain ne lahjaksi ystävältä ja ne kyllä niin piristävät päivän! Tykkään niistä kovasti! <3

Parasta tässä keväässä on myös se, kun viherhuoneeseen saa alkaa laittaa talvehditettuja kukkia ja taimia ja siellä tarkenee taas loikoilla kirjan kanssa auringon säteiden alla. Tuo huone on toiminut mun terapiahuoneena jo vuosia ja tuo kesän ihanuuden taas niin konkreettisesti mieleen. Olen tosi onnellinen, että onnistuin pitämään japaninvaahteran hengissä autotallissa altakasteluruukussa. Nyt se ja muut taimet on mun silmänilona täällä viherhuoneessa, missä on kiva odotella kesää. <3Aurinkoista viikkoa teillekin,

Miia


P.S. Älkäähän unohtako Niittylä Homea - sielläkin on paljon ihania kevätuutuuksia varsinkin tuleviin kesäjuhliin! :)


P.P.S. Niin ja täällä mun toka kosmetiikkavideo Ame Purelle:
https://www.youtube.com/watch?v=TLgtwaKZ45Q


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Noi on kyllä todella piristävät sukkikset. Kirkas väri, hauskat kuviot ja se että noi on vielä suomalaista käsityötä. Harmi vaan kun näin miehenä noita ei oikein voi käyttää. Tai tietysti voisi, mutta tuollaiset esim. shortsien alla miehellä voisi aiheuttaa hieman ihmettelyä.

Proudly designed by Mlekoshi playground